'Gençlik hissetmek': Davante Adams Rams ile iyi uyuyor

lusttforlife

New member
Davante Adams sağ tarafta dizildi, alanın ortasına kısa bir eğik desen koştu ve sonra Matthew Stafford'dan bir pas yakaladı ve ortayı uç bölgeye doğru koştu.

Birkaç oyuncu sonra Adams, soldan sağa alanı geçti ve daha sonra 6 metrelik 1 çerçevesini uzatırken, başka bir önemli kazanç için ortadan bir pas almak için yüksek sıçradı.

Sadece ped olmadan yapılan organize ekip etkinlikleri, ancak Adams Salı günü üç kez All-Pro alıcısı Mart ayında serbest ajan sözleşmesi imzaladığından beri Rams'ın suçuna ve kültürüne hızla daldığını gösterdi.

12. yıl profesyonel olan Adams, “Tam olarak ihtiyacım olan şey buydu” dedi. “Gençlendiğini hissediyorum.… Birkaç yıldır takımda olduğumu hissediyorum, sadece adamların bana ne kadar açık ve alıcı olduklarına dayanıyor.”

32 yaşındaki Adams'ın Stafford ve teknik direktör Sean McVay'a Super Bowl yarışmacısı olarak kabul edilen takımlar arasında sezonu açacak bir takım için başka bir silah daha sağlaması bekleniyor.

Adams, Las Vegas Raiders ile iki buçuk mevsim ve New York Jets ile yarım sezon oynamadan önce Green Bay Packers ile sekiz sezon oynadı.

Adams, Rams'ın Woodland Hills'teki Rams tesisinde ve çevresindeki “üniversite tipi arkadaşlık” ve “Vibe and Aura” nın oyunu eğlenceli hale getirdiğini söyledi.

“Herkes iyi bir ruh halinde,” dedi. “Karanlık bir bulut binanın üzerinde değil. Ve bunu son birkaç yıldır biraz deneyimledim.

“Böyle bir binaya girdiğinizde göze çarpan bir fark.”

Adams, 10-7'lik bir rekorla bitirdikten ve geçen sezon NFC Divisional turuna ilerledikten sonra zaten güvenen bir takımın görünümünü aydınlattı.

Uzun zamandır yıldız alıcısı Cooper Kupp'u piyasaya sürdükten sonra Rams, Adams'ı genç yıldız Puka Nacua, Tutu Atwell ve Jordan Whittington'u içeren bir alıcı kolordu ekledi.

McVay, NFL'de Aaron Rodgers, Derek Carr ve Jimmy Garoppolo gibi pasörlerle oynayan Adams, oyunu “oyun kurucu lensle” görüyor.

“Çok fazla deneyimi var” dedi.

Stafford ile oynamak yeni olacak.

Stafford ve Adams, Stafford'un Detroit Lions için oynadığı yıllar boyunca alanın karşı taraflarındaydı, Adams ise Rodgers'tan Packers ile pas attı.

37 yaşındaki Stafford, Mayıs ayında organize takım etkinliklerinin başında “Ona karşı bir grup oynadım, bu yüzden onun ne hakkında olduğunu biliyorum” dedi. “Açıkçası, sadece onunla odada olmak ve onunla çalışmak daha fazla takdir etmek için büyüdüm. Yani, harika bir kariyeri var ve bunun bir parçası olduğum için mutluyum.”

Adams ve Stafford, bir dizi oyundan hemen sonra, hemen sonra ve bazen gece boyunca sürekli iletişim kurduklarını söylediler.

Stafford, “Bunlar alıcılarla yaşadığım en iyi ilişkiler ve sahip olduğum en başarı, sizinle ne hissettikleri, ne yaptıkları hakkında konuşmak isteyen adamlar” dedi. “Ayrıca, 'Hey, açımdan böyle görünüyor' diyebilirim ve oradan git.

“Ama kesinlikle bu duyguya sahip, bu anlayışa sahip ve bu büyük bir pozitif.”

Dedi Adams: “Benim gibi bir adam için kolaylaştırıyor.… Topu attığı sürece, onu almanın bir yolunu bulacağım.”

Saldırgan koordinatörü Mike Lafleur “izlemenin harika” olduğunu söyledi, Stafford ve Adams, “30 yaşın iki kuzeyindeki” sahada ve dışında bir bağlantı geliştiriyorlar.

“Bu ikisinin çok bilgelik var,” dedi Lafleur. “Çok iyi futbol, çok anlamlı futbol, çok fazla üretken futbol oynadılar.… Bence her iki adam için de eğlenceli oldu.”

Nacua ve Atwell zaten Adams'tan öğrendiler.

“İçeri girdiği andan itibaren,” dedi Nacua, “bilgi sunmaya, yeni tatbikatlara sahip olmaya, çeşitli suçlarda, çok farklı şemalarda ve bunun gibi şeylerde oynayan birisinin tamamen farklı bir zihniyetine sahip olmaya istekliydi.

“Yani ondan haber almak heyecan verici.”

Kupp gitti, ancak Adams kıdemli bir akıl hocası olarak adım attı.

“Beynini hemen hemen seçin,” dedi Atwell, bir kıkırdama eklemeden önce, “ne çalabileceğimi ve kullanabileceğim çantamı alıp koyabileceğimi gör.”

Rams bu hafta organize ekip faaliyetlerini sonuçlandıracak ve daha sonra bir minicamp için Maui'ye gidecek.

McVay, Stafford ve genç bir yetenekli oyuncu çekirdeği ile Adams önümüzdeki sezon için istekli.

“Sadece bu takımın ne kadar aç olduğunu bilmek,” dedi ve “ve geçen yıl olduğu gibi bir yıl geçirdikten sonra hala koydukları işi görünce, sadece doğru yerde olduğumu doğruladı.”

Vesaire.

McVay, Rams'ın The Packers tarafından serbest bırakılan iki kez Pro Bowl'un geri dönüşü Jaire Alexander'ı imzalamaya olan ilgisi soruldu. “Oyuncuya saygıdan başka bir şey yok, ama bunun gideceğimiz bir yön olup olmadığını bilmiyorum,” dedi McVay. Rams'ın Miami Dolphins'in geri dönüşü Jalen Ramsey için ticarete devam eden ilginin devam etmesiyle ilgili “haber” olmadığını söyledi. … Rams, 23 Kasım'da Tampa Bay'e karşı oynadıkları maçta eski yıldız savunma yan hakemi Aaron Donald'ı kutlayacaklarını açıkladı. Katılan ilk 60.000 taraftar bir Donald Bobblehead alacak.