Jim Nantz, Brady-Manning ve Mahomes-Allen hesaplaşmasını çağırdığı için minnettar

lusttforlife

New member
KANSAS ŞEHRİ — Jim Nantz bir kez daha tarihin ön sıralarında yer alıyor.

Efsanevi CBS spikeri, Pazar günü Buffalo Bills ile Kansas City Chiefs arasında Arrowhead Stadyumu'nda oynanacak AFC şampiyonluk maçının çağrısını yapacak.

Maç, Chiefs'ten oyun kurucu Patrick Mahomes ile Bills'ten Josh Allen arasındaki dokuzuncu karşılaşma oldu ve Nantz ile Tony Romo, ikisi dışında hepsini aradı. Bu, süperstar oyuncuların sezon sonunda CBS'de karşılaştıkları dördüncü karşılaşma oldu ve Mahomes 3-0'lık bir avantaja sahipti.

Bu eşleşme, özellikle de Nantz için, Tom Brady ve Peyton Manning arasındaki büyüleyici hesaplaşmaların uzun yıllar boyunca değişmez bir parçası olduğu için nostaljiyle dolu. Lig artık oyunları biraz farklı şekilde dağıtıyor, ancak CBS yıllardır AFC oyunlarının ağıydı.

Nantz, “Böyle bir tane daha göreceğimi hiç düşünmemiştim” dedi. “Konferansımızda olmasıyla sihri yakaladığımı düşündüm. Eğer bu durum dünyanın NFC tarafında olsaydı, eğer şanslıysam plakada bir veya iki darbe alırdım. Ve ikisi arasında Fox'a ait olan bireysel eşleşmeyi göremiyorum.

“Böylece iki kez vurdum. Kör şanstı. Brady-Manning ve Mahomes-Allen'a arka arkaya girdim. Biri diğerine katlandı ve bir yıl boyunca hiç boş yer kalmadı. Bir anda gelişti.”

Ancak Hall of Fame yayıncısı bir uyarı olduğunu hemen belirtiyor. Mahomes üç kez Super Bowl şampiyonu olarak lig tarihindeki yerini sağlamlaştırırken, Allen hala birinciliğe ulaşmayı bekliyor. O yüzden bu Brady-Manning 2.0'a dublaj yapmak için acele etmeyin.

Kansas City Chiefs oyun kurucusu Patrick Mahomes (solda) ve Buffalo Bills oyun kurucusu Josh Allen.

(David Dermer, Jeffrey T. Barnes / Associated Press)

“AFC tarafında, Cincinnati'de Joe Burrow'da üst üste iki AFC şampiyonluk maçında oynayan ve Arrowhead'de kazanan bir adam var” dedi. “Öyleyse dikkatli ol. Mahomes-Burrow olmasını istiyor ve oldukça ikna edici bir vaka oluşturuyor.

“Baltimore'da Lamar Jackson var ve sezon sonrası eksiklikler konusunda neler olduğunu biliyoruz, ancak o sansasyonel bir oyuncu.

“Bu dört isim; Mahomes ve Allen, Burrow ve Jackson, kariyerlerinin ortasında değiller. Yani “boom, bunlar Manning ve Brady” demekten nefret ediyorsunuz. Çünkü diğer oyun kuruculardan biri bunun bir parçası olabilir.”

Nantz'ın Brady ve Manning'le, şimdi de Mahomes ve Allen'la yakın arkadaş olduğunu biliyoruz. Hepsiyle golf oynuyor ve hepsi Pebble Beach'teki evinin arka bahçesine gittiler; burada yan taraftaki dünyaca ünlü sahadaki ünlü par-üç yedinci deliğin küçültülmüş bir kopyası var.

Aslında Manning, Brady'yle birlikte “Peyton'ın Yerleri” bölümünü Nantz'ın arka bahçesinde çekmişti.

Nantz, “Peyton beni aradı ve bunun yapacağım en önemli şey olacağını söyledi” diye hatırladı. “Rakibimle birlikteyim ve bunu arka bahçenizdeki tişörtün üzerinde yapmak istiyorum. 'Hazır ol' dedim. Onur duyarım.'”

Nantz artık yılın çoğunu NFL maçlarını izlemek için çok daha uygun olan Nashville, Tenn.'deki evinde yaşıyor. Arka bahçede de bir kopya deliği var. Bu, Augusta National'daki 13. green'in bir yorumu ve siz yaklaşıyorsunuz. Allen geçen yaz uğradı ve Nantz'ın başarılı arkadaşlarının anıldığı “şöhret kayası”ndaki ilk isim olmak için var gücüyle çalıştı. Olmadı.

Nantz, “Uzun süredir oradaydı” dedi. “Ya sinirlenip pes edene ya da sıkılana kadar sınırsız deneme hakkınız var.”

Nantz sadece dört oyun kurucuyla arkadaş değil, aynı zamanda onların ebeveynleri ve aileleriyle de arkadaş oldu.

“'Bu, sınırları bulanıklaştırmak değil mi?' diyenler olabilir. Bu nasıl çalışıyor?'” dedi. “Ama bazen buna engel olamazsın. Hayat kendi yolunda gidiyor.”

Şimdi yeni bir rota çiziliyor.

Nantz'a duyulan saygı aynı kalıyor.

“Dördü de bir franchise'ı temsil ederek beklentiler açısından çok fazla şey omuzladılar” dedi. “Bir franchise'ın yüzü olmak. Kendi topluluklarında lider olmak. Ve dördü de olağanüstü.”