Jimmy Garoppolo neden başka bir QB işinde Rams anlaşmasını seçti

lusttforlife

New member
Jimmy Garoppolo herhangi bir fırsat için ayrılmayacaktı.

Geçen sezon Matthew Stafford'un yedeği olarak geçiren kıdemli oyun kurucu, Rams ile yeniden imzalama kararının kolay olduğunu söyledi.

Garoppolo Çarşamba günü gazetecilerle bir video konferans sırasında “Nerede olmak istediğimi biliyordum” dedi. “Rams güçlü bir teklifle geldi, buradaki insanları seviyorum, takım arkadaşlarını seviyorum. Gerçekten kariyerimin noktasındayım, bunlar benim için fark yaratan küçük şeyler. ”

33 yaşındaki Garoppolo, OverThecap.com'a göre, ona 4.5 milyon dolar maaş sayısı veren bir yıllık bir sözleşme imzaladı.

11 yıllık bir gazi olan Garoppolo, geçen sezon bir maç oynadı ve normal sezon finalinde Seattle Seahawks'ın yenilgisinde iki gol attı.

Garoppolo, ajanının diğer takımlarla fırsatları keşfettiğini, ancak teknik direktör Sean McVay ve genel müdür Les Snead'i içeren bir Rams organizasyonu ile kalmaya karar verdiğini söyledi.

New England Patriots, San Francisco 49ers ve Las Vegas Raiders için de oynayan Garoppolo, “Durumla ilgili fırsattan daha fazlası” dedi. “Bazı fırsatlar vardı. Ama kötü bir organizasyondaydım ve yıl boyunca nasıl giyebileceğini gördüm. Sadece kardeşlerimle, ailemle konuşmak, bunu tekrar yaşamak istemedi. ”

Stafford'un sözleşmesinden önce ve sonra Şubat ve Mart başlarına kadar oynanan McVay ve Snead, Garoppolo'yu geri getirmekle ilgilendiklerini söylediler.

Rams, Stafford geri dönmezse Garoppolo'nun potansiyel olarak başlangıç haline gelmesiyle tartıştı mı?

“Bu benim ajanımdan daha fazlaydı. O noktada gerçekten dahil değildim. Bazı tartışmalar vardı, çılgın bir şey yoktu. Demek istediğim, adam, adamım, ”dedi Garoppolo Stafford'dan forma numarasına atıfta bulundu. “Gemiyi yönlendiriyor ve bunu yapan bir iş yapıyor.”

Rams ve Garoppolo, Rams'ın üç kez All-Pro alıcısı Davante Adams ile anlaştıktan sonraki gün şartları kabul etti. 2023'te Akıncılarla takım arkadaşlarıydı.

Garoppolo, “Onu tekrar görmek eğlenceli olacak, sadece aynı sayfaya geri dönecek,” dedi.

Garoppolo, geçen yıl NFC Divisional turuna ilerleyen Rams için nihai Super Bowl şampiyonu Philadelphia Eagles'ı kaybetmeden önce başka bir başarılı sezonu bekliyor.

Garoppolo bir franchise oyun kurucu ve yedek olmayı deneyimledi. Yol boyunca öncelikleri gelişti.

“Kariyerinizde bu noktaya geldikten sonra yaşlanmaya başlıyorsunuz ve birkaç şey gördünüz, küçük şeylerin tadını çıkarmaya başlıyorsunuz” dedi. “Hayat kısa, bu yüzden zevk alabilir.”

Vesaire.

Rams ve saldırgan yan hakem Coleman Shelton, Salı günü iki yıllık bir sözleşme ile karar vermeyi kabul etti. Muhafız ve merkez oynayan Shelton, geçen sezon Chicago Bears için oynamadan önce 2019'dan 2023'e kadar Rams için oynadı. … Rams'ın en iyi savunma serbest ajanlarından Linebacker Christian Rozeboom'un Panthers ile bir yıllık bir anlaşma yapmayı kabul ettiği bildirildi. … Güvenlik Quentin Gölü, performans geliştirilmiş ücret kazanan en iyi 25 oyuncu arasındaydı. Göl, ek tazminatta 846.653 dolar kazandı.