Koçlar sabrı vaaz ediyor, umut satıyor ve dua ediyor

lusttforlife

New member
UC Irvine’de sahadan fırlayan Rams oyuncularının bıraktığı buhar izleri, Salı günü işçiler takımın Thousand Oaks eğitim tesisine geçiş için paspasları, ağları ve diğer ekipmanları paketlemeye geldiklerinde hala havada asılıydı. Eğitim kampının ilk bölümü sona ermişti. Ancak kasvetli ve sakatlıklarla dolu bir 5-12 sezonundan ve ilk tur seçimi olmaksızın yedinci düz drafttan çıkan Rams için çalışma daha yeni başladı.

Koç Sean McVay’in yeni ve genç oyunculara karşı sabırlı olmayı öğrenmesinde olduğu gibi, bu sezon “sabır” kelimesini çok duymaya hazırlanın; oyuncuların birbirlerini ve rollerini tanıma sürecinde sabırlı olmaları gibi.

Ayrıca, hayranlardan, bu sezon dışında çanta iplerini sıkı tuttuktan sonra, başka bir beş galibiyetlik sezonu sabırla beklemelerinin ve Rams’ın ön ofisinin gelecek sezon önde gelen ücretsiz oyunculara büyük para harcamasını beklemelerinin istenmesi gibi. akıllılarla çizim yapmak.

Rams umut satıyor ve bu Los Angeles’ta zor bir satış. 2022’de Super Bowl şampiyonlukları için her şeyi yaptılar ki bu yapılacak en doğru şeydi. O şampiyonluklara ve o yüzüklere sahipler ama gelecekleri üzerindeki ipotek vadesi geliyor.

Geçen sezon yaşadığı stres nedeniyle emekli olacağını ima eden McVay’in Ocak ayında geri döneceğini söylemek yerine keşke rahat bir yayın işine girseydi diyebileceği günler olabilir. Eğitim kampı sırasında sinirli göründüğü zamanlar oldu. Durumu mümkün olan en olumlu şekilde yansıtmaya çalışsa da, bu sezon da bunun çoğunu görmeye hazırlanın.

Salı günü, “Bu, buraya gelmeye devam etmek ve daha iyi olmaya çalışmak için gerçekten eğlenceli bir grup” dedi.

Bu, McVay’in meteorik koçluk kariyerindeki en büyük zorluk olarak görülüyor. Büyük sıçramalar yerine küçük önlemlerle ilerleme bulması gerekecek, en kötüsü gölgelerde pusuda beklerken en iyisini ummak zorunda kalacak. Bu süreci ne kadar iyi idare ettiği, Rams’ın sattığı umudun gerçek mi yoksa aptal altını mı olduğunu belirlemede uzun bir yol kat edecektir.

Yaklaşımı hakkında “Bence her seferinde bir gün alıyorsunuz” dedi. “Bir koç olarak, biraz sabırlı olmanız gerektiğini düşünüyorum, ancak bence gerekli bir aciliyet de var. Bunun canlandırıcı bir aciliyet olduğundan ve öğrencinizi öğrenmediğiniz ve bu adamlarla bağlantı kurmada iyi bir iş çıkardığınız bir şey olmadığından emin olmak istiyorsunuz. Ve koçlarımızın bu konuda olağanüstü bir iş çıkardığını düşünüyorum.

“İster gençlerimiz olsun, ister tecrübeli bir grupla sıfırlıyor olun, nihayetinde öğretmenler olarak oyuncularımızla bağlantı kurarak harika bir iş çıkarmalıyız ve ardından onlara sakin bir zihinle oynamaları için bir fırsat vermeliyiz.”

McVay kamptan önce ilerleme görmek istediğini söylemişti. Bunu bazı alanlarda, özellikle savunmada buldu. Birim, daha önce birinci kademe oyuncular genç oyuncularla değiştirildiğinde ortaya çıkan bazı dikkatsizliği giderdi.

“Vurguladığımız şeyler ve gördüğünüz gibi gerçekten üzerinde çalıştığımız pek çok farklı durum var: Erken inişlerde farklı aşamalar. Üçüncü düşüşler. İki dakika, dört dakika, sıkı kırmızı alan” dedi. “Böylece daha iyi bir anlayış gördüm. Futbolun her iki tarafındaki görüşmelerde gelişmiş uygulama gördüm. Takımlarda daha iyi olduğumuzu hissettim. Ama daha gidecek çok yolumuz var.”

Rams koçu Sean McVay oyun kurucular (soldan) Matthew Stafford, Brett Rypien ve Stetson Bennett ile konuşuyor.

(Allen J. Schaben / Haberler)

Cumartesi günü Chargers’a karşı oynayacakları sezon öncesi açılış maçıyla oraya varmak için fazla zaman yok.

McVay, 2021’de Cleveland’a gitmeden önce Rams’ta dört sezon geçiren John Johnson’a serbest oyuncu güvenliğinin dönüşü sorulduğunda gülümsedi.

“Onu geri alabilmek harika. McVay, “17’de buraya geldiğimizde en başından beri burada olan ve temel bir parça olan gerçekten iyi bir oyuncu daha” dedi.

Johnson ayrıca, McVay’in kendisini nasıl karşıladığı sorulduğunda 2017’yi nostaljik bir şekilde gündeme getirdi.

“Burada birlikte başladık. Johnson, onun ilk yılı benim ilk yılımdı, bu yüzden her şeyi kurduk, ”dedi. “Maalesef son ödülü almak için burada değildim ama telefonda pek çok konuşma yaptık, sanki 2017’deymişiz gibi, tazelenin, yeniden toplanın ve o benim bu konuda öncülük etmemi isteyecek. ”

Ancak 2017 ile karşılaştırmalar tam olarak tutmuyor. Bu, savunmada Aaron Donald ile mücadele ve Todd Gurley’e geri koşma dahil olmak üzere olağanüstü parçalara sahip deneyimli bir takımdı. Yükselen bir takımdı. Mevcut takım bir ölüler diyarında, savunmada liderlik etmesi için hâlâ Donald’la birlikte ama genel olarak çok daha az olumlu tarafı var.

Johnson da sabır vaaz ediyor.

“Bu sistemde oynadım ama açıkçası yeni bir koordinatör var ve terminolojinin bir kısmı farklı, bu yüzden benim de sabırlı olmam gerekiyor,” dedi. “Ben de herkes gibi öğreniyorum. Açıkçası, bir adım önümde var ama kesinlikle sabırlı olmalısınız. Bu oyunun bir parçası.

“Bir takım kuracağınız birkaç yılınız var ve belli bir noktada yeniden kurmanız gerekecek. Ve buna yeniden yapılanma demiyorum çünkü yüksek seviyede oynamış temel taşlarımız var. Pek çok yeni yüz var ama böyle bir yerde sabırlı olmak kolaydır.”

Her zaman kolay olmayabilir, ancak büyük dozlarda gerekli olacaktır.