Kyren Williams Rams'in onu bir öncelik haline getirdiğini duymaktan mutlu

lusttforlife

New member
New Orleans – Kyren Williams bunu duymaktan mutluluk duyuyordu.

Rams teknik direktörü Sean McVay ve Genel Müdür Les Snead, Rams için bir uzantı üzerinde çalışmanın offseason öncelikleri arasında olduğunu açıkça söyledi.

Williams Rams ile kalmak istiyor mu?

“Heck evet,” dedi Williams Perşembe günü Super Bowl'un medya merkezinde. “Los Angeles Rams, Coach McVay, Les Snead'in altında ve son üç ya da dört yıldır bulunduğum tüm takım arkadaşlarımın yanı sıra kimseye gitmek istemiyorum.

“Umarım bunu halledebiliriz ve umarım Rams ile devam eden diğer tüm şeylerden uzaklaşmaz ve bunu ele geçirebilir ve topa odaklanmaya geri dönebiliriz.”

Williams'ın durumu, Philadelphia Eagles'a 10-7'lik bir rekor ve NFC Divisional Loss'dan çıkan bir Rams ekibi için en acil değil.

McVay'ın sekiz sezonunun çoğunun suçunun temel taşı olan Cooper Kupp, bu hafta Rams'ın alıcıyı takas etmeye çalışacaklarını bildirdiğini açıkladı.

“Berbat,” dedi Williams. “Bu işin doğası. Cooper, Rams'a gelmeden önce Cooper'ın Rams'ın sütunu olduğu ve Rams'ı düşündüğünüzde Cooper Kupp'ı düşündüğünüz biri olduğu bir adam. ”

Williams, Kupp'a profesyonel olmaya yönelik bir rol modeli olarak almamayı özleyeceğini söyledi. Ancak durumun Williams ve alıcı Puka Nacua'ya lider olarak büyüme fırsatı sunduğunu söyledi.

“O kişi Cooper, gelen genç adamlar için soyunma odasındaydı” dedi.

Rams ayrıca oyun kurucu Matthew Stafford'un sözleşme durumunda da çalışmalıdır. 16. yıl gazisi, emekli olmak istediğine dair hiçbir belirti vermedi ve sözleşmesinin üst üste ikinci yıl için ayarlanmasını istemesi bekleniyor.

Bu arada Williams dördüncü NFL sezonuna hazırlanacak.

Ağustos ayında 25 yaşına girecek olan Williams, Rams'ın Notre Dame'den 2022 taslağının beşinci turunda onu seçmesinden bu yana 2.582 yarda ve 26 rötuş için koştu.

Bu sezon 1.299 yarda ve 14 rötuş için koştu.

“Üç yıllık bir çalışma grubundan sonra, neyin iyi olduğumu, nerede daha iyi olmayı ve çalışmaya devam etmeye devam etmem gerektiğini gerçekten bilmekten heyecan duyuyorum” dedi. “Bence bu benim en iyi offseason olacak. … İşe geri dönüp vücudumu doğru alacağım ve gelecek sezon ateşe çıkacağım. ”