Matthew Stafford Rams'da 'Geri Dönmek İçin Heyecanlı'

lusttforlife

New member
Matthew Stafford Los Angeles'ta kalmaktan mutluluk duyuyor.

Takımla geleceği hakkında yaklaşık iki aylık bir belirsizlikten sonra, Star Quarterback ve Rams geçen hafta, 16 yıllık gazi beşinci sezon için merkez altına sahip olacak bir sözleşme düzenlemesini kabul etti.

“Geri döndüğüm için heyecanlıyım,” dedi Stafford Çarşamba gecesi.

Stafford, Pasadena Lisesi'nin Futbol Ödülleri Ziyafetine katılmak için Pasadena'daydı, burada kendisi ve karısı Kelly'nin liseye yeni üniformalar ve Altadena'daki Eaton Fire'dan kayıplar geçiren bir gençlik futbol programı bağışladığını duyurdu.

Rams QB Matthew Stafford Pasadena Yüksek Futbol Ziyafetine geldi. Stafford ve karısı Kelly, yangınlardan etkilenen program için yeni üniformalar bağışlıyor. pic.twitter.com/fioarokqsq

– Gary Klein (@Haberlerklein) 6 Mart 2025
Stafford gazetecilere verdiği demeçte, “Şimdi takımlarının bir parçası olmak eğlenceli” dedi. “Bu tür şeyleri yapabildiğim için mutluyum ve oyunu oynamayı ve birlikte oynamayı seven bir grup genç adamın etrafında olmak eğlenceli.”

37 yaşındaki Stafford, New York Giants ve Las Vegas Raiders gibi takımları olduğu bildirilen iki aylık bir dramın özellikleri hakkında soruları cevaplamayı reddetti.

Stafford, Rams'ı Sofi Stadyumu'ndaki Super Bowl LVI'da zafere götürdükten sonra 2022'de imzaladığı uzantıya iki yıl kaldı.

Geçen sezon, Rams ve Stafford, takımın geri kalanının eğitim kampının ilk günü için bildirdikten sonra takımın sözleşmesini saatlerce ayarlamadan önce aylarca çıkmazdı.

Bu yıl, Rams ve Stafford'un ajanı sorunun oyalanmasına izin vermedi. Stafford'un piyasadan 27 milyon doların altında maaş alması gerekiyordu, ancak durum geçen Cuma günü çözüldü. Ayarlama şartları henüz kamuya açıklanmamıştır.

Çarşamba günü erken saatlerde, gazetecilerle yapılan bir video konferans sırasında Rams genel müdürü Les Snead, Stafford'un durumunun çözümünü “yeminlerin yenilenmesi” olarak nitelendirmişti.

Snead'in açıklamasından haberdar olan Stafford kıkırdadı.

“Les ilginç sözlere sahip bir adam,” dedi Stafford. “Les'i seviyorum. Söyleyebileceği her şeyi söyleyebilir.

“Sadece geri döndüğüm için heyecanlandığımı biliyorum.”