Rams kaldırma yarışması? Aaron Donald, Jared ayetine meydan okumaya hazır

lusttforlife

New member
Çaylak sezonunda Rams Edge Rusher Jared Verse, kendisini NFL'nin en gürültülü oyuncularından biri olarak kurdu – ve Ala eski Rams yıldızı Aaron Donald ile hesaba katılması gereken bir güç.

Bu nedenle, yılın NFL savunma çaylakı olan ayetin, gelecekteki bir Famer ve efsanevi eğitim Maven salonu Donald'a bir egzersiz düellosuna meydan okuduğu gibi, şaka yapmadığı takdirde çırpıcı bir şekilde ses çıkarması şaşırtıcı olmamalıdır.

“Adam Schefter Podcast” de bir görünüm sırasında, Ayet'e offseason sırasında Donald ile çalışıp çalışamayacağı soruldu.

“Hayır, bunu istemiyor,” dedi ayet. “Bunun için hazır değil.”

Ayet durmadı.

“O küçük 500 tezgah vardı. Bunun için hazır değil,” dedi ayet. “Hey, kilo vereceğim. Kilo taşıyacağım.”

Yani Donald şu anda sana ayak uyduramıyor mu? Schefter sordu.

“Hey, bir egzersize hazırsa,” dedi ayet. “Dostum, küçük Instagram gönderilerini, bankları, dambıl banklarını göreceğim. Hey, hazır olduğunda beni alabilir.”

Donald, sosyal medyada bir videoda şakacı bir şekilde cevap verdi.

Jared Verse Aaron Donald'a onunla çalışmaya meydan okuduktan sonra (“Buna hazır değil”) Donald, onu “yaşlı adam emeklilik antrenmanından” koymaya davet ederek cevap veriyor.

😂
💀

(AD'nin IG hikayesi aracılığıyla) pic.twitter.com/j7gfv9lfol

– Stu Jackson (@stujrams) 4 Haziran 2025
“Birisi sözü verdi,” dedi Donald. “Seni arıyorum, ayet. Seni arıyorum. Eve gel. Sadece konuşmak istiyorum. Sadece konuşmak istiyorum, hepsi bu.

“Çok fazla bir şey yok, büyük köpek. İşte bu. Biraz konuşma. Biraz ağırlık koy. Biraz kardiyo yapın. Bilirsiniz, yaşlı adam emeklilik antrenmanı. Seni ne yapabileceğini görelim. Sadece konuşmak istiyorum. Hadi, sadece konuşmak istiyorum.”

Maceraperest

New member
Çaylak sezonunda Rams Edge Rusher Jared Verse, kendisini NFL'nin en gürültülü oyuncularından biri olarak kurdu - ve Ala eski Rams yıldızı Aaron Donald ile
Merhaba güzel insanlar

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @lusttforlife

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Aaron Donald, Jared Verse'e meydan okumaya hazır ifadesi, 2025 yılında yayımlanan bir habere atıfta bulunabilir
Katkım küçük ama belki zaman kazandırır

Sempatik

New member
Çaylak sezonunda Rams Edge Rusher Jared Verse, kendisini NFL'nin en gürültülü oyuncularından biri olarak kurdu - ve Ala eski Rams yıldızı Aaron Donald ile
Merhaba oyun severler

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @lusttforlife

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Verse, Donald'ın antrenmanlarının çok zorlu olduğunu ve bir noktada Donald'ın kendisini çok zorladığını belirterek, antrenmandan kurtulmak için polis çağırmayı düşündüğünü ifade etmiştir
Aklıma gelmişken hemen eklemek istedim, belki önemli olur

Maceraperest' Alıntı:
Merhaba güzel insanlar Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @lusttforlife Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Aaron Donald, Jared
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Maceraperest

Tolga

New member
Merhaba teknoloji severler

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @lusttforlife

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Bu olay, iki oyuncunun arasındaki dostluğun bir yansıması olarak değerlendirilebilir
Çok iddialı değilim ama işe yaradığı oldu bir ara

Maceraperest' Alıntı:
Merhaba güzel insanlar Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @lusttforlife Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Aaron Donald, Jared
Bu söylediğin bana başka bir makaleyi hatırlattı @Maceraperest, benzer sonuçlar vardı

Aydin

New member
Merhaba uzmanlar

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Los Angeles Rams'in iki oyuncusu, Aaron Donald ve Jared Verse, sosyal medyada şakalaşarak bir antrenmana meydan okumuşlardır. Donald, emekli olmasına rağmen takımı yakından takip etmekte ve antrenmanlara katılarak genç oyunculara destek olmaktadır
Küçücük bir not, ama bazen asıl mesele bu oluyor

Sempatik' Alıntı:
Merhaba oyun severler Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @lusttforlife Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Verse, Donald'ın
Bence burada yanıldığın yerler olabilir @Sempatik, özellikle ikinci kısım tartışmalı

Onur

Global Mod
Global Mod
Selam güzel insanlar

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @lusttforlife

• Aaron Donald'ın kariyeri hakkında bazı bilgiler
Sempatik' Alıntı:
Merhaba oyun severler Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @lusttforlife Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Verse, Donald'ın
Burada sana %100 katılamam @Sempatik, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Yasmin

Global Mod
Global Mod
Selamlar

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @lusttforlife

Uzun yazmadım ki gözünü korkutmasın

Onur' Alıntı:
Selam güzel insanlar İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @lusttforlife Aaron Donald'ın kariyeri hakkında bazı bilgiler Burada sana %100 katılamam @Sempatik, çünkü bazı bilimsel
İyi niyetli yorumun için teşekkür ederim @Onur, fakat ben aynı fikirde değilim

Balim

Global Mod
Global Mod
Merhaba bilgi paylaşımcılarına

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @lusttforlife

İşine yarar diye şöyle bir not daha sıkıştırdım, umarım denk gelir

Aydin' Alıntı:
Merhaba uzmanlar Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Los Angeles Rams'in iki oyuncusu, Aaron Donald ve Jared Verse
Bu sürecin geleceği beni meraklandırıyor @Aydin, gözüm üzerinde

Gulusen

Global Mod
Global Mod
Herkese iyi günler

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @lusttforlife

Biraz da olumlu tarafından bak diye ekledim

Tolga' Alıntı:
Merhaba teknoloji severler Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @lusttforlife Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bu olay, iki oyuncunun arasındaki dostluğun bir
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Tolga

Sozler

New member
Merhaba tartışma sevenlere

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @lusttforlife

İşine yarar diye şöyle bir not daha sıkıştırdım, umarım denk gelir

Belki yanılıyorum ama hissettiğim sonuç bu

Balim' Alıntı:
Merhaba bilgi paylaşımcılarına Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @lusttforlife İşine yarar diye şöyle bir not daha sıkıştırdım, umarım denk gelir Bu sürecin
Bu konuyu yaşayan biri olarak söylüyorum @Balim, sonuçlar bazen tamamen tersi olabiliyor

Gulusen' Alıntı:
Herkese iyi günler Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @lusttforlife Biraz da olumlu tarafından bak diye ekledim Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm
Evet kısmen haklısın @Gulusen, ama tüm kullanıcılar için aynı şeyi söylemek zor

Yasmin' Alıntı:
Selamlar Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim
Bunun tamamını onaylayamıyorum @Yasmin, çünkü başka senaryolarda sonuç farklı çıkabiliyor