Rams'ın yeni güvenliği 'Kam Bam' ikincil güvenliği etkilemeyi planlıyor

lusttforlife

New member
Yeni Rams güvenliği Kamren Curl, üzerinde “BAM” yazan büyük bir kolye takıyor.

Curl, Pazartesi günü gazetecilerle yaptığı bir video konferans sırasında, “Bu sadece liseden kalan eski bir takma ad, 'Kam Bam'” dedi. “Sadece hoşuma gitti, bu yüzden ona göre gitmeyi seviyorum.”

25 yaşındaki çok yönlü Curl'ün, yıldız yan hakem Aaron Donald'ın emekli olmasının ardından elden geçirilmesi gereken savunmanın önemli bir parçası olması bekleniyor.

Kendisinden önceki Wade Phillips, Brandon Staley ve Raheem Morris'in aksine, yeni savunma koordinatörü Chris Shula, Donald'ın ortalığı kasıp kavurmasına ve defans arkalarının işini kolaylaştırmasına izin vermeyecek.

Rams, Curl'un yanı sıra serbest oyuncu köşe bağı Darious Williams'la da anlaştı. Altı yıllık tecrübeli oyuncu, 2018'den 2021'e kadar Rams'ta forma giydi ve Jacksonville Jaguarları'nda iki sezon oynadıktan sonra Rams'a geri döndü.

1.80 boyunda, 2 inç ve 198 pound ağırlığındaki Curl, 2020 draftının yedinci turunda kendisini seçtikten sonra ilk dört NFL sezonunu Washington Commanders'la oynadı. Quentin Lake, Russ Yeast ve Jason Taylor II'den oluşan Rams güvenlik grubunun en deneyimli oyuncusudur.

Geçen sezon takım kaptanı olan Jordan Fuller, Carolina Panthers ile sözleşme imzaladı. John Johnson III serbest oyuncu olmaya devam ediyor.

Curl, “Doğal bir lider olduğumu hissediyorum” dedi. “Ben Aaron Donald olamam, anlıyor musun? Sadece kendim olabilirim, bu yüzden takıma getireceğim şey bu; örnek olarak liderlik ettiğim, sesini duyuran ve her gün herkese işleri yapmanın doğru yolunu göstermeye çalışan bir adam. bina.”

Curl geçen sezon Rams'a karşı SoFi Stadyumu'nda Rams'ın 28-20 galibiyetiyle oynamıştı. Koç McVay'i uzun süredir izlediğini ve onun için oynamaktan heyecan duyduğunu söyledi.

Curl, “Tıpkı futbolu yaşıyormuş gibi” dedi. “İstediğiniz şey bu; tamamen futbolla ilgili bir adam.

“Ve kenar çizgiye getirdiği enerji ve onun için oynayan oyuncuların oynama şekli, onun için tuğla duvarı aşmaya hazır olduğumuzu söyleyebiliriz, bu benim için oynamak istediğim türde bir adam.”

Curl, Ed Reed, Sean Taylor, Derwin James Jr. ve Eddie Jackson gibi güvenlik filmlerini izleyerek büyüdüğünü söyledi.

“Benim gibi ortalıkta uçabilen ve şiddet uygulayabilen adamlar” dedi. “Pozisyonu oynamanın doğru yolunun bu olduğunu düşünüyorum.”

Görünüşe göre Shula da aynı fikirde.

Curl, “Aslında bana beni oyun tarzımı sevdiği için getirdiğini söyledi” dedi. “O, benim oyuna getirdiğim şiddeti ve fizikselliği seviyor ve futbol oynamanın tek yolunun bu olduğunu düşünüyorum.

“Yani bunu savunmaya getirmek, durumu yalnızca daha iyi hale getirebilir.”