2023 Perde modelleri ve fiyatları

Hilal

Member
2023 Perde modelleri ve fiyatları

Perde seçimi yaparken özellikle perdenin halı ile uyumuna dikkat edilmelidir. Perde ve halı uyumu önemsenmeli ve diğer eşyalardan önce perde ve halının uyumlu olmasına özen göstermelisiniz.Bugün sizlere 2017 perde modellerini ve fiyatları hakkında bir yazı ve galeri hazırladık.
İşte, 2023 Perde Modelleri;
Uzun Perdeler:
2023 yılının en trend perdelerinin başında uzun perdeler gelmektedir. Uzun perdeler özellikle gösterişli evler için mükemmel bir görüntü oluşturacaktır. Varak, rakoko tarzı salonlar için tercih edilecek en güzel perdeler uzun perdelerdir. Yere kadar uzanan perdeler evi küçük göstermektedir. Bunun içinde salonu geniş olan kişiler uzun perde tercihinde bulunmalıdır. Uzun perdeler ise 300 tl ile 800 tl arasında değişkenlik gösterir.
Kısa Perdeler: 2023 yılının en trend perdelerinden bir tanesi de kısa perdelerdir. Kısa perdeler gösterişli salonlarda kullanılmaması gereken parçalardır. Çünkü salonun boş görünmesine sebep olacaktır. Ancak çocuk odası, mutfak ve küçük oturma odaları için kısa perdeler doğru bir tercih olacaktır. Kısa perdeler ise 100 tl den başlayan fiyatlarla değişkenlik göstermektedir.
Stor Perdeler: 2023 yılının en trend perdelerinden biri de stor perdelerdir. Stor perdeler salonlarda, mutfaklarda, çocuk odalarında, yatak odalarında kısacası evin her bölgesinde kullanılabilir. Ancak şık bir görüntü oluşturmak istiyorsanız stor perde seçiminden uzak kalmalısınız. Zira stor perdeler şıklıktan ziyade derli, toplu bir görüntü oluşturur. Bunun için de kullanabileceğiniz en iyi yer mutfaklardır. Stor perde fiyatları genel olarak 200 tl ile 500 tl arasında değişkenlik göstermektedir.