Bryce Young, NFL seçmelerinde en iyi QB olmak için çok mu küçük?

lusttforlife

New member
HİNDİSTANPOLİS —

Oyun kurucu hareketliliği geçen ay Super Bowl’da sergilendi ve şimdi pozisyonu ele alırken hareketliliklerini göstermek bazı NFL takımlarına kalmış.

Bir oyun kurucu almak için gelecek ayın taslağında ticaret yapmaya istekliler mi?

Geri ticaret yapıp yine de iyi bir tane alabilirler mi?

Aldıkları oyuncuya uyacak şekilde hücumlarını yeniden yapılandırmaya hazırlar mı?

Bunlar, lig en son olasılık mahsulünü değerlendirirken, bu hafta yıllık keşif birliğinde ana sorular oldu. Houston (ikinci seçim), Indianapolis (dördüncü), Las Vegas (yedinci) ve Carolina (dokuzuncu) ile gelecek ayki seçmelerde ilk dokuz seçim arasından en az dört oyun kurucu seçilme olasılığı güçlü. konum.

Bu aralıktaki diğer üç takımın da oyun kurucu seçmesi sürpriz olmaz: Seattle (beş), Detroit (altı) ve Atlanta (sekiz).

Tecrübeli pasörler Aaron Rodgers ve Derek Carr da bu karışıma dahil olabilir ve çamurlu bir resmi daha da bulanık hale getirebilir. Baltimore’dan Lamar Jackson’ın geleceği de tıpkı derin bir top gibi havada.

Panthers genel müdürü Scott Fitterer, “İdeal bir dünyada, her zaman oyun kurucuyu seçmek istersiniz – draft edin, geliştirin ve ardından o adamı beş, 10 yıl burada tutun,” dedi. “Bu tutarlılığa sahip olmak istiyorsun. Birçok farklı nedenden dolayı yardımcı olur. Maaş sınırı nedeniyle görev listenizin sürekliliği. Taslak hazırlamanın ve geliştirmenin pek çok faydası var. Doğru yol budur.”

Oyun kurucu adaylarının üst tabakası, Alabama’dan Bryce Young, Ohio Eyaletinden CJ Stroud, Florida’dan Anthony Richardson ve Kentucky’den Will Levis’den oluşuyor. Oradaki hiyerarşi? Kime sorduğunuza bağlı.

Colts genel müdürü Chris Ballard, “Güzellik, bakanın gözündedir” dedi. “Bence herkes her bir adamın güçlü ve zayıf yanlarını ve takımlarına nasıl uyduklarını görecek. Ama iyi bir grup.”

Bu dört çaylak, çerez kesici prototipler değil, belirgin güçlü ve zayıf yönleri olan bireylerdir.

Young, Crimson Tide ile iki sezonda 24-3 kazandı, 2021’de Heisman Trophy ve Güneydoğu Konferansı yılın hücum oyuncusu ödüllerini kazandı. Bununla birlikte, nispeten küçük ve listelenmiş – cömertçe, öyle görünüyor – 6 fit ve 194 pound.

Oyun kurucu CJ Stroud, Ohio Eyaletinde büyük bir korumanın tadını çıkardı.

(Danny Karnik / Associated Press)

Cuma günü gazetecilere verdiği demeçte, “Tüm hayatım boyunca, saygılarımla, bu boyuttaydım” dedi. “Kim olduğumu biliyorum, ne yapabileceğimi biliyorum. Benim için adil, herkes spekülasyon yapabilir, bana her soruyu sorabilir. Kontrol edebildiğimi kontrol etmeye devam edeceğim, elimden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğim. … Kendime güveniyorum. Ne yapabileceğimi biliyorum.”

Rancho Cucamonga’dan Stroud, Buckeyes için iki sezonda sadece 12 müdahale ile 81 gol atan gösterişli ve deneyimli. Oyununda çok fazla boşluk yok gibi görünse de, Ohio State’deki mükemmel geçiş korumasından yararlandı – yeniden inşa edilen bir NFL takımında sahip olamayacağı bir şey – ve bu üniversitenin dışarı pompalama konusunda bir itibarı yok. harika profesyonel oyun kurucular.

Levis geçen sezon 2021’deki kadar üretken değildi ve isabetliliği ve ayak hareketleri hakkında kafamızda soru işaretleri var. Kentucky, iki yıl önce başlayarak onunla 10-3 kazandı, ancak geçen sezon 7-6 oldu.

“Bence geçen yıl sezon istediğimiz kadar iyi geçmedi” dedi. “Ama ondan çok şey öğrendim. Zorluklarla nasıl savaşılacağını öğrendi. Fiziksel ve durumsal olarak zor olan pek çok şeyle uğraştım ama bunun sayesinde daha iyi bir oyuncu, daha iyi bir oyun kurucu oldum.”

Kentucky oyun kurucusu Will Levis, Kasım ayında Missouri'ye bir pas attı.

Kentucky oyun kurucusu Will Levis, gençken son sınıftan daha başarılı bir sezon geçirdi.

(LG Patterson / Associated Press)

Diğer oyun kurucu adaylarının çoğundan daha az deneyime sahip olan ancak kavurucu sarmallar atan 1,8 metrelik 4, 231 kiloluk Richardson’ı çevreleyen kombinede çok fazla vızıltı var. Florida’da bir sezon için tam zamanlı başlangıç yaptı (bundan önce 10 maçta toplam 39 geçişi tamamladı) ve geçen sonbaharda% 53,8 gibi mütevazı bir tamamlama oranına sahipti.

Josh Allen’ın Wyoming’den gelen tamamlama oranının %56,2 ile sadece biraz daha iyi olduğu, ancak tarihsel eğilime meydan okuduğu ve aslında profesyonellerde daha isabetli hale geldiği belirtilmelidir. Buffalo Bills yıldızı, NFL’deki bu pasların %62,5’ini tamamladı.

Richardson, Cuma günü yaptığı medya toplantısında, üniversiteyi tamamlama yüzdesiyle ilgili olarak şunları söylediğinde kaşlarını kaldırdı: “Top atma ve adamlarıma yardım etme konusunda kesinlikle daha iyi olabilirim. Ama her pası da yakalayamıyorum. Yapabilseydim, kesinlikle yapardım.

Daha sonra şunları kaydetti: “Birçok insan bana çok sert attığımı söyledi. Bu yüzden hafifletmeye çalıştığımda, olmasını istediğim kadar doğru değil. Bu yüzden birisinin sert attığımdan şikayet etmesi umurumda değil. Yakalasalar iyi olur.”

Florida oyun kurucusu Anthony Richardson keşif grubu sırasında konuşuyor.

Kısa bir özgeçmişe rağmen, Florida oyun kurucusu Anthony Richardson kendinden emin görünüyor.

(Darron Cummings / Associated Press)

Bazıları bu yorumları zararsız bulabilirken, diğerleri onları alıcılarına parmakla işaret ediyor olarak görebilir. Bu, özellikle bir çaylaktan geldiyse, bir NFL soyunma odasında hoş karşılanmayabilecek bir şey.

Ne olursa olsun, bunu daha diplomatik bir şekilde cevaplamış olsa da, bunun askere alındığı yer üzerinde herhangi bir etkisi olması muhtemel değildir. Aslında, bazı takımlar bunu tam da istedikleri türden ateşli bir rakip olarak görebilir.

Richardson daha şimdiden kendini yüksek bir standartta tutuyor ve diğerlerinden ayrı tutuyor. 4,43 saniyelik 40 yarda koşusu koştu, 2003’ten bu yana bir oyun kurucu tarafından en hızlı dördüncü, 40½ inç dikey sıçrama ile QB’ler için kombine rekoru kırdı ve 3 metrelik 9 inçlik geniş atlaması, Arkansas’tan Matt Jones ile berabere kaldı. 2003’ten beri yoldan geçen biri tarafından en iyisi.

“Efsane olmak istiyorum” dedi. “Patrick Mahomes gibi olmak istiyorum. Tom Brady gibi olmak istiyorum. Büyüklerden biri olmak istiyorum. En iyilerden biri olacağım çünkü o kadar sıkı çalışmaya ve o noktaya gelmeye istekliyim. Sorunuza cevap verecek olursam, önümüzdeki birkaç yıl için en iyilerden biri olacağım gibi hissediyorum.”