Eagles’tan Kyzir White, eski takımı Chargers’ın onu nasıl kızdırdığını anlatıyor

lusttforlife

New member
ANKA KUŞU – Geçen yıl takım Kyzir White ile yeniden sözleşme imzalamamayı seçtiğinde çok sayıda Chargers taraftarı mutsuzdu.

Bir kişi daha mutsuz ayrıldı: Kyzir White.

Defans oyuncusu bu hafta “Geri dönmek istediğim için kızgındım” dedi. “Başka bir yere gitmek istemedim. Kariyerimi orada bitirmek, 10 yılı aşkın bir süre orada olmak istedim.”

Bunun yerine, White serbest oyuncu oldu ve Philadelphia ile bir yıllık anlaşma imzaladı. Şimdi, Pazar günü yakındaki Glendale’deki State Farm Stadyumu’nda Super Bowl LVII için hazırlanıyor.

White gülümseyerek, “Burada en büyük sahnedeyim,” dedi. “Yani gerçekten o kadar kızgın olamam, değil mi?”

Chargers, White’ı 2018’in dördüncü turunda West Virginia’dan çıkardı ve onu defans oyuncusuna dönüştürme planıyla güvenliği ele geçirdi.

Eski Chargers defans oyuncusu Kyzir White, 2021’de SoFi Stadyumu’nda Vikings ile oynamak için sahaya giderken bir şimşek küresine dokunuyor. White ilk dört sezonunu Chargers’la geçirdi ve 2021’de 144 top çalma kaydetti.

(Robert Gauthier / Haberler)

White, çaylak yılına Denzel Perryman’ın karşısında başlangıç oyuncusu olarak başladı, ta ki 3. Haftada dizinden sakatlanana kadar onu sezon için elendi.

Sonraki iki sezonda oynadığı 27 maçın 17’sinde başlayarak katkıda bulunmaya devam etti.

2021’de, o zamanın yeni teknik direktörü Brandon Staley’nin sisteminde oynayan White, sağlıklı kalmayı başardı ve uzatılan fırsatı mükemmelleşmek için kullandı. 17 maçın hepsine başlayarak, Chargers’ı 144 top çalma ile yönetti, iki müdahale ve iki zorunlu top düşürme ekledi.

Tüm bunlar ona uzun vadede hiçbir şey kazandırmadı, White, Chargers’ın planlarında sınırlı değeri olan ve giderek artan bir şekilde lig çapında bir pozisyonda – savunma oyuncusu içinde – ona asla teklif vermediğini açıkladı.

White, ayrılışından dolayı üzgün olduğunu kabul etse de, Chargers’a karşı hiçbir kötü niyeti olmadığını ve aslında bir hayran olarak kaldığını söyledi.

Onlar hakkında kötü bir sözüm yok dedi. “Onlara fırsat verdikleri ve bana hayallerimi gerçekleştirme şansı verdikleri için teşekkür ediyorum. Sırf orada olmadığım için, şimdi onlardan nefret etmiyorum.

Serbest oyuncu durumunda White, açık pazarın tam olarak açık olmadığını gördü. Yaklaşık iki hafta imzasız kaldı ve sonunda kendisine 3 milyon dolar garanti eden bir yıllık anlaşmasını kabul etti.

Özellikle etrafındaki birkaç kişinin yaklaşan maaş günü hakkında bazı cesur tahminlerde bulunmasından sonra, daha kazançlı bir teklif almamasına şaşırdığını söyledi.

Beyaz, Eagles için 17 normal sezon maçının hepsinde yer aldı ve 110 sayı ile takımda ikinci oldu. Philadelphia’nın iki playoff galibiyetinde Super Bowl’a ulaşmak için yedi top çaldı.

Eski takımına gelince, White, Chargers’ın geçen ay Jacksonville’de joker kart karşılaşmasını kaybederek 27-0 öne geçmesini şaşkınlıkla izlediğini söyledi. Hatta bir noktada izlemeyi bıraktığını söyledi.

White, “Üçüncü çeyreğin ortalarında kanal değiştirmeye başladım” dedi. “Bittiğini biliyordum. Sonra kuzenim bana ‘Dostum, Chargers’la geri dönüyorlar’ diye mesaj atıyordu. Sadece oyun oynadığını sanıyordum. Geri döndüm ve ‘Dang, bu delilik’ oldu. Onlar için üzüldüm.”