Kapalı gelin başı modelleri

Gülcan

New member
Kapalı gelin başı modelleri

Kapalı gelin başı modelleri her yıl yeni trendler ve tasarımlardan oluşuyor. Kuaförlerin özenle hazırladığı kapalı gelin başı modelleri hakkında araştırmalar yaparak, 2023 yılının trendlerini belirleyecek olan tasarımlara içeriğimizde yer verdik.
Son zamanlarda artan tesettürlü gelinlik modellerinden dolayı moda evleri daha ağustos ayından 2023 tesettürlü gelinlik modelleri başlığı altında bir çok tesettürlü gelin başını yayınlamaya başladı bile. Bunların içinde tabiki bir çok seçeneğiniz var ancak size en çok yakışan, sizde en iyi duran gelinliği seçmelisiniz. Bunun için bi çok kriter var; ilk olarak gelin başınız ile seçtiğiniz gelinlik mutlaka senkronize çalışmalı. Yani 2023 işlemeli tesettürlü gelinlik başlığını seçtiğiniz zaman bunun altına da işlemeli gelinlik giymeniz göze tamamiyle boğucu gelebilir. Ancak biz size sade gelin başlıklarını öneriyoruz. Düğün gününüzde sade gelin başınız ve gösterişli gelinlik modeliniz ile bütün ilgiyi kendinize çekebilirsiniz. Diğer bir önemli nokta ise kuaförünüz. Kuaförünüzü mutlaka ama mutlaka iyi seçmelisiniz. Gelinler için kuaför seçimi oldukça meşakkatli bir iş. Ama doğru kuaförü seçtiğinizde gelin başı modeliniz sönük olsa bile mutlaka güzel görünme şansınız var, bu da büyük bir avantaj. 2023tesettürlü gelin başı modasında bu sene pelerinli gelin başı modelleri var. Son yıllarda özellikle tercih edilen bu model 2023 yılında da oldukça tercih edileceğe benziyor.
Dini kurallar gereği tesettürlü olmayı tercih eden bayanlar için tesettürlü gelinlik ve gelin başı alternatifleri oldukça geniş bir yelpazeden oluşmaktadır. Gelinlik kreasyonlarına her yıl yeni modeller eklenmektedir. Müslüman bir ülke olduğumuz için kapalı gelinlik modelleri oldukça fazla talep görmektedir. Tesettürlü yaşamı tercih eden bayanlar, evlenirken de kapalı gelinlikleri tercih etmektedir. Kapalı gelinliklerin duvakları ve baş aksesuarları da dine uygun olarak hazırlanmaktadır. Gelinin saçını göstermeyecek şekilde kapalı olarak tasarlanan gelin başı modelleri, yeniliklere uygun aksesuar detaylarıyla hazırlanmaktadır. Kapalı gelin başı modelleri, duvaklı, duvaksız veya pelerin gelin başı olarak tercih edilmektedir.
  • Duvaklı Kapalı Gelin Başı Modelleri : Gelinlikle aynı renkte olan türban üzerine uygulanan duvakla, kapalı gelin başı hazırlanmaktadır. Bu model en çok tercih edilen kapalı gelin başı tasarımları arasında yer almaktadır.
  • Duvaksız Kapalı Gelin Başı Modelleri : Duvak kullanılmadan yalnızca gelinlikle aynı renkte bir türbandan oluşuyor. Türban üzerine çeşitli aksesuarlar ile modern ve şık bir görünüm kazandırılıyor.
  • Pelerinli Gelin Başı Modelleri : En pratik gelin başı olarak tercih edilen pelerinler, türbanla kapatılan saçın üzerine bir kapüşon gibi giydirilip sabitlenmektedir. Pe