Kış düğünü için gelinlik modelleri

Yeşim

Member
Kış düğünü için gelinlik modelleri


Hayatınızın aşkını buldunuz, söz, nişan derken evlilik tarihi belli oldu. Ardından telaşlı bir hazırlık dönemi başladı. Düğün nerde yapılacak, ev nerde tutulacak,koltuk takımları çok mu pahalı, erkek tarafının çeyizleri hazır mı… Derken sıra yıllardır hayalini kurduğunuz gelinliğe geldi. Açık havada romantik bir kış düğünü yapmaya karar verdiniz ama hayalinizdeki gelinlik straplez diye üzülmeyin. Size kış düğününüzde giyeceğiniz gelinlik için birkaç önerimiz var.

Öncelikle kış düğünü için gelinlik modelleri dediğimizde sizi sıcak tutacak ağır kumaşlar tercih etmeye özen göstermenizi tavsiye ediyoruz. Bu seçim karların içindeki romantik düğününüzün kabusa dönüşmesini engelleyecektir. Kalın saten, dantel işlemeli ya da tafta kumaşlar iyi bir seçim olacaktır.

Son zamanların yaygın trendlerinden uzun kollu gelinlikler de seçebileceğiniz gibi, hayalinizdeki straplez gelinliği de şık bolero, tüylü ceket ya da şal gibi aksesuarlarla tamamlayarak kış düğününüze hazır hale getirebilirsiniz.

Kalın gelinlik çorapları ve uzun opera eldivenleri de kurtarıcılarınız arasında. Eğer tercihiniz sadelikten yanaysa saten gelinliğinizi kalın dantelle işlenmiş olanından seçmeye özen gösterin.

Tüm bu modeller aklınıza yatmadı ise yıllardır düğünlerin vazgeçilmezi olan kabarık gelinlikler de kış düğününüz için gerçek bir dost olacaktır.

Gelinliğinizi seçtiniz, gelelim ayakkabı seçimine. Yaz düğünlerinden alışık olduğumuz yüksek topuklu stilettolardan uzak durmaya özen göstermenizi öneriyoruz. Aksi takdirde hem ayaklarınız çok üşüyebilir hem de kış için uygun olmayan tabanlar kayıp düşmenize neden olabilir. Daha alçak ve kalın topuklu kapalı modelleri tercih edebilirsiniz.

Artık yıllardır hayalini kurduğunuz karların içinde romantik bir düğün için hazırsınız.