Rams, en iyi takım oyuncusu Bobby Wagner yolları ayırmayı kabul etti

lusttforlife

New member
Defans oyuncusu Bobby Wagner, Rams’ta kısa ama verimli bir konaklama geçirdi.

Geçen sezon takımın en iyi takım oyuncusu olan Wagner ve Rams, durum hakkında bilgi sahibi olan kişilerin Perşembe günü yaptığı açıklamada, yolları ayırma konusunda anlaştılar. İnsanlar, Mart ayı ortasında NFL’nin yeni lig yılının başında Wagner serbest bırakılana kadar resmiyet kazanmayacak bir durum hakkında kamuya açık bir şekilde konuşma yetkileri olmadığı için anonimlik talebinde bulundular.

32 yaşındaki Wagner, geçen Nisan ayında beş yıllık, 50 milyon dolarlık bir sözleşme imzaladı, ancak esasen bir ila iki yıllık bir anlaşma olarak yapılandırıldı. Overthecap.com’a göre, 2023’te 12,5 milyon dolarlık bir maaş sınırı taşıması planlanıyordu.

Wagner, maaş boşluğu yaratmak için kısmen serbest bırakılacak. 2023 sezonu için sınır 224,8 milyon dolar. Overthecap.com’a göre Rams şu anda sınırın yaklaşık 15 milyon dolar üzerinde. Web sitesine göre, Wagner’in 1 Haziran’dan önce piyasaya sürülmesi 5 milyon dolar tasarruf sağladı, ancak aynı zamanda 7,5 milyon dolar ölü parayla sonuçlandı.

Seattle Seahawks, oyun kurucu Russell Wilson’ı Denver Broncos’a takas ettikleri gün altı kez All-Pro’yu yayınladıktan sonra Wagner, Rams ile sözleşme imzaladı.

11. yıllık bir profesyonel olan Wagner, takımın en iyisi 140 top çalma, kariyer rekoru kıran altı çuval, iki pas yakaladı ve bilge bir liderlik sağladı. Ancak bu, Rams’ın NFL tarihindeki bir Super Bowl şampiyonunun sezondan sonraki en kötü performansı olan 5-12’lik bir bitişten kaçınmasına yardımcı olmak için yeterli değildi.

Wagner, 2023’te savunmada merkezi bir role komuta etmesi beklenen üçüncü sınıf bir profesyonel olan defans oyuncusu Ernest Jones’a akıl hocalığı yaptı.

Rams’ın, serbest oyuncu döneminin başlangıcına ve seçmelere hazırlanırken daha fazla kadro hamlesi yapması bekleniyor.

Artık her anı gerçekten kucaklıyor ve takdir ediyorum çünkü geleceğin ne getireceğini asla bilmiyorum. Seninle aynı savunmada oynamak gerçek bir rüyaydı. @Bwagz ! Çok sevgiler & saygılar!
🤟🏾

Bir sonraki bölüm için heyecanlıyım! pic.twitter.com/3COIrCAJwr

— Jalen Ramsey (@jalenramsey) 23 Şubat 2023
Rams’ın ticareti keşfetmesi beklenen korner Jalen Ramsey, “Artık her anı gerçekten kucaklıyorum ve takdir ediyorum çünkü geleceğin ne getireceğini asla bilmiyorum,” diye tweet attı. “Seninle aynı savunmada oynamak gerçek bir rüyaydı @Bwagz ! Çok sevgiler & saygılar!

“Senin için bir sonraki bölüm için heyecanlıyım!”