Rams geniş alıcı Cooper Kupp'a takas edileceğini bilgilendiriyor

lusttforlife

New member
Rams ile Cooper Kupp dönemi bitmiş gibi görünüyor.

Pazartesi günü, yıldız alıcı X'e Rams'ın onu takas etmeye çalışacağı bilgilendirildiğini yazdı.

Kupp, “Ekibin hemen bir ticaret arayacağına ve şampiyonluklara rekabet etmeye devam etmek için doğru yeri bulmak için benimle ve ailemle birlikte çalışacağına dair bilgilendirildim” diye yazdı. “Karara katılmıyorum ve her zaman LA'da başlayacağına ve sona ereceğine inandım.

“Yine de, yıllar boyunca öğrendiğim bir şey varsa: Kontrolünüz dışında çok fazla şey var, ama bu şeylere geri dönüp hatırlayacağınız şeylere nasıl cevap veriyorsunuz.”

Gelecek sezon 32 olacak olan Kupp, genel müdür Les Snead'in onu 2017 taslağının üçüncü turunda onu Washington Üniversitesi'nden seçtiğinden beri teknik direktör Sean McVay'ın suçunun ayrılmaz bir parçası oldu.

2021'de Kupp, NFL'yi yakalamalarda, bahçeler alıcı ve gol yakalamalarında yöneterek sözde üçlü taç elde etti. Yılın NFL hücum oyuncusu seçildi.

Kupp, Rams'ın Cincinnati Bengals üzerindeki Super Bowl zaferinde iki gol geçişi yakaladı ve oyunun en değerli oyuncusu seçildi.

Kupp son üç mevsimde yaralanmalarla yavaşladı. Rams, bu sezon 1-4 başladıktan sonra Kupp ticaretini düşündü ve sezondan sonra geleceğinde netliği olmadığını kabul etti.

Philadelphia Eagles'ın NFC Divisional turundaki Rams'ı yenmesinden birkaç gün sonra McVay'a Kupp'ın durumu hakkında soruldu. McVay, iyi bir arkadaş olarak gördüğü bir oyuncudan çok şey öğrendiğini söyledi.

McVay, “Ondan öğrendiğim şeylerden biri, doğrudan noktaya kadar zor konuşmalara devam etmenin iyi bir yolu yok” dedi. “Ve eğer birini yeterince seviyorsanız, dürüst ve onlarla doğrudan olabilirsiniz. Ve bunu her zaman bana yaptı. Onunla bunu yaptım. “

Kupp, 2022'de imzaladığı ve 75 milyon dolarlık garanti içeren uzantıya iki yıl kaldı. OverThecap.com'a göre, önümüzdeki sezon 12,5 milyon dolar-7,5 milyon dolarlık bir kadro bonusu ile-29,8 milyon dolarlık maaş alması bekleniyor. Web sitesine göre maaşının sadece 5 milyon dolar garanti ediliyor.

Sözleşmesini yeniden yapılandırmayı kabul ederse Kupp'ın 2025 sezonu için geri dönebileceğine dair bazı düşünceler vardı, ancak bu 7.776 yarda ve 57 rötuş için 634 kariyer yakalaması olan bir alıcı için gelecek gibi görünmüyor.

Kupp, “LA topluluğu için takım arkadaşlarımın yanında oynamaktan çok gurur duydum, bu yüzden ailemi kucakladığınız ve bunu bizim için bu kadar özel bir yer yaptığınız için teşekkür ederim” diye yazdı. “2024, kariyerimin en iyi eğitim kamplarından biriyle başladı. Hazırlıklar şimdi 2025 için başlıyor. Her zamanki gibi sağlıklı, her zamanki gibi sağlıklı ve önümüzdeki yıllarda elit futbol oynamayı dört gözle bekliyorum. Sizi seviyorum ..

“Ama her şey için geliyor.”

Rams oyuncuları sosyal medyada tepki gösterdi.

“Bu yüzden sadece NBA ticaret sezonu olduğunu düşündüm,” diye yazdı alıcı Puka Nacua.

“Kalbim bunu alamıyor,” diye yazdı Güvenlik Quentin Gölü, “şimdiye kadar bulunduğum en şaşırtıcı takım arkadaşlarından biri.”

Kupp ile ilgili haberler, New Orleans'taki Super Bowl'daki açılış gecesi programının başlamasından hemen önce kırıldı.

Eagles alıcısı AJ Brown, Eagles onu Tennessee Titans ile 2022 ticaretinde satın aldıktan sonra ekibinin suçunun ayrılmaz bir parçası oldu.

Kupp, “hala bu ligdeki en iyi adamlardan biri” dedi.

“Bence kontrol altında,” diye devam etti Brown. “Kimsenin bunun için gerçekten hazır olduğunu sanmıyorum, ama bu işle geliyor ve eminim ki onun yolunu bulacak.”