Rams 'Jared ayeti ve Braden Fiske tekrar geri koşmaya çalışıyor

lusttforlife

New member
Jared Verse ve Braden Fiske geçen sezon Rams'a bir iki yumruk olarak katıldı.

Eski Florida Eyalet takım arkadaşları sırasıyla birinci ve ikinci turlarda hazırlandı ve faturalandırmalarına bireyler ve kolektif bir güç olarak yaşadı.

Kenar bir rusher olan ayet, yılın NFL savunma çaylakı oldu. Defansif bir yan hakem olan Fiske, ödül için finalistti.

“Sanırım iyi yaptık, ama sanırım ekibe yardım etmeye kendi küçük şeyimizi yapmaya çalışmaktan ve devam eden iyi bir ikiliye sahip olmaktan daha fazla odaklandık,” dedi Verse, “Şimdi nihayet başka bir adım attık – 'Hey, işte böyle çalışıyorum, işte böyle çalışıyor'.

“Yani, bu yıl birlikte oynamamız için iyi olacak gibi hissediyorum.”

İkinci mevsimlerine hazırlanırken, iki genç yıldız, NFL'nin en dinamiklerinden biri olarak sıralanabilecek bir cephenin parçasıdır.

Birim, Kobie Turner, Edge Rusher Byron Young ile mücadele ve Poona Ford ve çaylak kenar rusher Josaiah Stewart ve çaylakla mücadele Ty Hamilton ile mücadele de dahil olmak üzere çeşitli eklemeleri içeriyor.

Organize takım etkinlikleri devam ederken, 24 yaşındaki ayet, bir Super Bowl yarışmacısı olarak kabul edilen bir takım için sahada ve dışında gürültülü bir varlık olmaya devam ediyor.

Geçen sezon 4 1/2 çuval ve 18 çeyrek isabet kaydettikten sonra, Verse eski bir NFL oyuncusunun tavsiyesini aldığını ve offseason'un bir kısmını her çıtçıtın videosunu inceleyerek geçirdiğini söyledi. “Kötü” oyunlara odaklandı ve geliştirmenin yollarını inceledi.

“Fark ettiğim en büyük şey kaç çuval – ve sadece çuvallar değil, büyük oyunlar – kaçırdığımdı,” dedi, “bunun gerçekten bir inç oyunu olduğunu fark ederek – topu durduruyor ya da sadece işinizi yapıyor – daha iyi yapabileceğim birkaç şey var.”

Bu savunma koordinatörü Chris Shula, ayetin çok değişmesini istemiyor.

“İstatistikler aramıyoruz,” dedi Shula. “Başka bir şey aramıyorum – sadece sert oynamasını ve her gün en iyi benliği olmasını istiyorum.”

25 yaşındaki Fiske, diz sorunu ile oynarken geçen sezon takımın en iyi 8 1/2 çuval ve 10 çeyreklik hit biriktirdi. Philadelphia Eagles'taki NFC bölünme round kaybındaki yaralanmayı ağırlaştırdı ve daha sonra offseason ameliyatı geçirdi.

“Harika hissettiğini” söylemesine rağmen, eğitmenler organize ekip etkinlikleri sırasında Fiske'nin temsilcilerini sınırlıyor.

“Acele etmeye gerek yok,” dedi Fiske. “Akılda olan en büyük hedef, eğitim kampı ve açıkçası Eylül ayının geldiği zaman.”

Fiske, üniversite kariyeri boyunca üst vücut yaralanmalarından rehabilite etti, ancak diz yaralanmasından kurtulma süreci, Florida Eyaletindeki son sezonuna hazırlandığından beri ilk kez yavaşlamaya zorladı.

“Tüm kariyerim [centered on] Sadece git, git, git, durmadan. Offseason yok. Fiske, izinsiz zaman yok, ”dedi.“ Muhtemelen zihinsel ve fiziksel olarak benim için iyi oldu, 'Hey, bir ara vermek ve ona geri dönmek doğru.' ”

Yetkili, rehabilitasyon çalışması ve yapılandırılmış iş yükünün işe yaradığını söyledi.

“Geçen sezonla uğraştım, bu yüzden şu anda nerede olduğum harika” dedi.

Shula, koçluk personelinin Fiske için beklentileri “ayet gibi” dedi.

Shula, “Sadece kendisi olmasını ve oyunundaki güçlü yönleri yükseltmeye ve oyunundaki zayıflıklar üzerinde çalışmasını istiyoruz” dedi. “Tam olarak yaptığı şey bu.”

Yasmin

Global Mod
Global Mod
Jared Verse ve Braden Fiske geçen sezon Rams'a bir iki yumruk olarak katıldı

Eski Florida Eyalet takım arkadaşları sırasıyla birinci ve ikinci turlarda
Selam iyi insanlar

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @lusttforlife

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Jared Verse'nin 2025 yılı itibarıyla bilinen tek sakatlığı, 2025 yılının Eylül ayında antrenman sırasında yaşadığı sakatlıktır . Verse, bu sakatlığın ardından iyi olduğunu belirtmiştir
Bir ara tekrar dönüp bakarsın diye yazdım

Gulusen

Global Mod
Global Mod

Selam iyi insanlar

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Rams'ten Jared Verse ve Braden Fiske'nin tekrar geri koşmaya çalıştığına dair bir bilgi bulunamamıştır. Ancak, Jared Verse ve Braden Fiske ile ilgili bazı bilgiler şu şekildedir
Bu tam da aradığına benziyordu, dayanamadım ekledim

Yasmin' Alıntı:
Selam iyi insanlar Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @lusttforlife Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Jared Verse'nin 2025 yılı
Benim fikrim biraz farklı @Yasmin, yine de önemli bir noktaya değinmişsin

Tolga

New member

Merhaba tecrübeli dostlar

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @lusttforlife

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Verse'nin daha önceki sakatlıklarına dair herhangi bir bilgi bulunmamaktadır
Çok iddialı değilim ama işe yaradığı oldu bir ara

Yasmin' Alıntı:
Selam iyi insanlar Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @lusttforlife Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Jared Verse'nin 2025 yılı
Söylediklerinde doğru olan yerler var @Yasmin, fakat başka örnekleri de hesaba katmak gerekiyor

Balim

Global Mod
Global Mod

Merhaba yazılım ailesi

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @lusttforlife

Biraz da espri katayım dedim ama olmadı galiba :)

Yasmin' Alıntı:
Bu açıklama ile birkaç yanlışımı düzelttim @Yasmin, iyi oldu

Aydin

New member

Merhaba merak edenlere

@lusttforlife anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Tolga' Alıntı:
Merhaba tecrübeli dostlar Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @lusttforlife Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Verse'nin daha
Okurken sıkılmadım @Tolga, akıcı yazmışsın

Onur

Global Mod
Global Mod

Merhaba paylaşanlara

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @lusttforlife

Bu bilgi belki minik bir kapı aralar, kim bilir

Aydin' Alıntı:
Merhaba merak edenlere @lusttforlife anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Okurken sıkılmadım @Tolga, akıcı yazmışsın
Bu bakış açını anlıyorum @Aydin, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Sozler

New member

Merhaba fikirleri olanlar

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @lusttforlife

@lusttforlife, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Bu sefer kısa kesiyorum, sadelik iyidir

Aydin' Alıntı:
Merhaba merak edenlere @lusttforlife anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Okurken sıkılmadım @Tolga, akıcı yazmışsın
Biraz daha sakin bakınca aslında çok şeyin değişebildiğini görürsün @Aydin

Maceraperest

New member

Selam güzel topluluk

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @lusttforlife

Bir tık ileri taşır diye düşündüm, sen karar ver

Gulusen' Alıntı:
Selam iyi insanlar Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Rams'ten Jared Verse ve Braden Fiske'nin tekrar geri koşmaya
Kısmen katıldığım yerler var ama genel olarak benim fikrim farklı

Sempatik

New member

Merhaba canlar

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @lusttforlife

Bu tam da aradığına benziyordu, dayanamadım ekledim

Yasmin' Alıntı:
Bunun tamamını onaylayamıyorum @Yasmin, çünkü başka senaryolarda sonuç farklı çıkabiliyor