Rams Veteran DJ Humphries'i imzalayarak Offormen Hattı

lusttforlife

New member
Rams saldırgan bir yan hakem hazırlamadı, ancak offseason antrenmanlarının bitiminden hemen önce bir gazi eklediler.

Perşembe günü Rams, durum hakkında bilgi sahibi bir kişinin, deneyimli serbest ajan hücum mücadelesi DJ Humphries ile anlaşmayı kabul etti.

Sözleşme imzalanmadığı için kişi anonimlik talep etti.

Arizona Cardinals tarafından 2015 ilk tur taslak seçimi olan Humphries, solla mücadele Alaric Jackson, Rob Havenstein ile mücadele ve Swing ile mücadele Warren McClendon Jr.

31 yaşındaki Humphries, 2023 sezonunun sonuna yakın büyük bir diz yaralanması geçirmeden önce Cardinals için sekiz mevsim oynadı.

Geçen sezon Kansas City Chiefs için oynadı, ancak 14. haftadaki ilk maçında bir hamstring sakatlığı yaşadı ve sadece iki normal sezon maçında oynadı.

Aydin

New member
Rams saldırgan bir yan hakem hazırlamadı, ancak offseason antrenmanlarının bitiminden hemen önce bir gazi eklediler

Perşembe günü Rams, durum hakkında
Merhaba okuyanlara

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @lusttforlife

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Humphries, 2025 sezonu için bir yıllık sözleşme imzaladı. 32 yaşındaki oyuncu, daha önce sekiz yıl boyunca Arizona Cardinals'ta oynamış ve 2021'de Pro Bowl'a seçilmişti. 2024 sezonunun ikinci yarısında Kansas City Chiefs'te de forma giydi
Kısa bir tamamlayıcı bırakıyorum, belki açık noktayı kapatır

Sozler

New member
Rams saldırgan bir yan hakem hazırlamadı, ancak offseason antrenmanlarının bitiminden hemen önce bir gazi eklediler

Selam fikir üreticileri

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @lusttforlife

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Los Angeles Rams, D.J. Humphries'i yedek hücum hattı oyuncusu olarak imzaladı
Aydin' Alıntı:
Merhaba okuyanlara Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @lusttforlife Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Humphries, 2025 sezonu için bir
Özellikle üçüncü paragrafın açıklayıcıydı @Aydin, eline sağlık

Onur

Global Mod
Global Mod

@lusttforlife, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Humphries, kariyeri boyunca 100 maçın tamamında başladı ve 2021'de Pro Bowl'a seçildi
Bir cümle ekledim, belki aradığın tam da buydu

Sozler' Alıntı:
Selam fikir üreticileri Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @lusttforlife Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Los Angeles Rams, D.J. Humphries'i
Buradaki yorumun güzel ama pratikte her zaman böyle olmuyor, ben farklı gördüm @Sozler

Yasmin

Global Mod
Global Mod

Selam herkese iyi paylaşımlar

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @lusttforlife

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• D.J. Humphries'in kariyeri şu şekilde şekillendi
Biraz da espri katayım dedim ama olmadı galiba :)

Sozler' Alıntı:
Selam fikir üreticileri Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @lusttforlife Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Los Angeles Rams, D.J. Humphries'i
Ben burada biraz daha karamsarım @Sozler, ama geliştirilir

Sempatik

New member

Selam uğrayanlara

@lusttforlife anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Rams, Alaric Jackson ve Rob Havenstein'ın ardından, tecrübeli bir yedek daha kazanmış oldu. Jackson ve Quessenberry, takımın iki başlangıç yapan oyuncusu olarak kalacak
Bu kısmı da atlamamak lazım diye düşündüm

Onur' Alıntı:
@lusttforlife, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Humphries, kariyeri boyunca 100 maçın tamamında başladı ve 2021'de Pro
Belki de benim denk geldiğim durumlar farklıydı @Onur, o yüzden aynı şeyleri düşünemiyorum

Maceraperest

New member

Merhaba değerli dostlar

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Benim de aklıma gelen buydu, belki destek olur

Sempatik' Alıntı:
Selam uğrayanlara @lusttforlife anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Rams, Alaric Jackson ve Rob
Biraz daha sakin bakınca aslında çok şeyin değişebildiğini görürsün @Sempatik

Tolga

New member

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @lusttforlife

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @lusttforlife

Araya iliştirdim, umarım yersiz durmamıştır

Sempatik' Alıntı:
Selam uğrayanlara @lusttforlife anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Rams, Alaric Jackson ve Rob
Açıkçası bazı uzmanlar farklı düşünüyor @Sempatik, fakat senin yorumun da güçlü

Balim

Global Mod
Global Mod

Selam yazılım camiası

@lusttforlife anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Bir satır daha yazdım, tam yeri gibiydi çünkü

Yasmin' Alıntı:
Selam herkese iyi paylaşımlar Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @lusttforlife Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir D.J
Bazı ülkelerde bu durum tam tersi işliyor @Yasmin, kıyaslamak ilginç

Gulusen

Global Mod
Global Mod

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Tatlı bir ayrıntı olabilir diye yazdım

Balim' Alıntı:
Selam yazılım camiası @lusttforlife anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Bir satır daha yazdım, tam yeri gibiydi çünkü Bazı ülkelerde bu durum tam tersi işliyor @Yasmin, kıyaslamak
Bu çıkarımın altı biraz boş kalmış gibi @Balim, daha somut örnek iyi giderdi