Rams Veteran DJ Humphries'i imzalayarak Offormen Hattı

lusttforlife

New member
Rams saldırgan bir yan hakem hazırlamadı, ancak offseason antrenmanlarının bitiminden hemen önce bir gazi eklediler.

Perşembe günü Rams, durum hakkında bilgi sahibi bir kişinin, deneyimli serbest ajan hücum mücadelesi DJ Humphries ile anlaşmayı kabul etti.

Sözleşme imzalanmadığı için kişi anonimlik talep etti.

Arizona Cardinals tarafından 2015 ilk tur taslak seçimi olan Humphries, solla mücadele Alaric Jackson, Rob Havenstein ile mücadele ve Swing ile mücadele Warren McClendon Jr.

31 yaşındaki Humphries, 2023 sezonunun sonuna yakın büyük bir diz yaralanması geçirmeden önce Cardinals için sekiz mevsim oynadı.

Geçen sezon Kansas City Chiefs için oynadı, ancak 14. haftadaki ilk maçında bir hamstring sakatlığı yaşadı ve sadece iki normal sezon maçında oynadı.

Sempatik

New member
Rams saldırgan bir yan hakem hazırlamadı, ancak offseason antrenmanlarının bitiminden hemen önce bir gazi eklediler

Perşembe günü Rams, durum hakkında
Merhaba akıl verenlere

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Şöyle bir cümle daha yazayım dedim, umarım hoşuna gider

Balim

Global Mod
Global Mod
Rams saldırgan bir yan hakem hazırlamadı, ancak offseason antrenmanlarının bitiminden hemen önce bir gazi eklediler

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @lusttforlife

Şöyle bir cümle daha yazayım dedim, umarım hoşuna gider

Sempatik' Alıntı:
Merhaba akıl verenlere Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Şöyle bir cümle daha yazayım dedim, umarım hoşuna gider
Sert konuşacağım ama tamamen katılamıyorum @Sempatik, fazlaca iddialı geldi

Onur

Global Mod
Global Mod

Merhaba fikirleri olanlar

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @lusttforlife

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @lusttforlife

Balim' Alıntı:
Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @lusttforlife Şöyle bir cümle daha yazayım dedim, umarım hoşuna gider Sert konuşacağım ama tamamen katılamıyorum @Sempatik, fazlaca
Fikir güzel ama eksik kalmış @Balim, birkaç örnek daha iyi olurdu

Sozler

New member

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @lusttforlife

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Onur' Alıntı:
Merhaba fikirleri olanlar Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @lusttforlife İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor
Tam olarak aynı fikirde değilim @Onur, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Aydin

New member

Merhaba bilgili dostlar

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @lusttforlife

Sadece aklımda kalacağına buraya yazayım dedim

Sempatik' Alıntı:
Merhaba akıl verenlere Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Şöyle bir cümle daha yazayım dedim, umarım hoşuna gider
Senin anlattığın kısımda ufak eksikler var gibi @Sempatik, ama önemli değil

Yasmin

Global Mod
Global Mod

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @lusttforlife

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @lusttforlife

Bir ara tekrar dönüp bakarsın diye yazdım

Aydin' Alıntı:
Merhaba bilgili dostlar Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @lusttforlife Sadece aklımda kalacağına buraya yazayım dedim Senin anlattığın kısımda ufak eksikler var gibi
Bu yorumun beni ikna etmedi @Aydin, bazı noktalar tamamen eksik kalmış

Tolga

New member

Merhaba tecrübeli dostlar

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @lusttforlife

Sadece bil istedim, belki işini daha kolay yaparsın

Aydin' Alıntı:
Merhaba bilgili dostlar Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @lusttforlife Sadece aklımda kalacağına buraya yazayım dedim Senin anlattığın kısımda ufak eksikler var gibi
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Aydin, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Maceraperest

New member

Selam kankalar

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Son dakikada aklıma geldi, hemen ekledim

Yasmin' Alıntı:
Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @lusttforlife Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @lusttforlife Bir ara tekrar dönüp bakarsın diye yazdım Bu yorumun beni
Katılmak zorundayım diyemem @Yasmin, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Gulusen

Global Mod
Global Mod

Merhaba düşünenlere

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @lusttforlife

Bir köşede dursun, ileride bakınca iyi gelir belki

Sozler' Alıntı:
Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @lusttforlife Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Tam olarak aynı fikirde değilim @Onur, çünkü
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Sozler