Rams'ın savunmasını Ernest Jones yönetiyorsa sözleşme neden uzatılmıyor?

lusttforlife

New member
Rams, gönüllü offseason antrenmanlarının ilk günü için Pazartesi günü toplandı ve son birkaç yılın çoğunda olduğu gibi Aaron Donald orada değildi.

Teknik direktör Sean McVay ve ekibi 2024 sezonuna hazırlanmaya başlarken, yakın zamanda emekli olan Donald'ın memleketi Pittsburgh'daki antrenmandan savunmanın lideri olmak için dönmeyeceğini biliyorlar.

Bu unvan artık defans oyuncusu Ernest Jones IV'e ait.

Üç yıllık emektar Jones da hazırlıklı olduğunu söyledi.

Jones, Pazartesi günü Thousand Oaks'ta düzenlediği basın toplantısında, “Buraya geldiğim andan itibaren hedefim bu savunmanın lideri olmaktı” dedi. “İle [Donald] Gittiğim için artık üzerimde daha fazla göz var ve bununla kesinlikle başa çıkabilirim. … AD olmadan oraya gidebiliriz ve şimdi bu adamların kendilerine bir isim yapma zamanı geldi.”

Rams, 2021 draftının üçüncü turunda Jones'u seçti. Çaylak sezonunun ortasında bir başlangıç oyuncusu oldu ve Rams'ın Super Bowl LVI'yı kazanmasına yardımcı oldu.

Geçen sezon Jones, 4½ çuvallar da dahil olmak üzere takımın en iyi 145 top çalmasına imza atarken, Rams beklentileri aştı, 10-7'lik skorla tamamladı ve play-off'lara kaldı.

Dördüncü sezonuna giren köşe taşı genç bir oyuncu olan Jones, sözleşmenin uzatılmasına hazır görünüyordu.

Rams genel menajeri Les Snead, uzatma olasılığını göz ardı etmese de, fiyatın önümüzdeki baharda daha yüksek olabileceğini bilmelerine rağmen takımın Jones'un sözleşmesinin son yılını oynamasını istediğini belirtti.

Snead geçen ay NFL sahiplerinin yıllık toplantısında “Bir oyuncunun iyi oynaması ve piyasaya çıkması durumunda her zaman risk vardır” dedi. “Mevcut kaynakları mevcut takıma eklemeler yapmak için kullanmanın bizim için daha iyi olacağını düşündük.”

Jones endişeli görünmüyordu.



Antrenör Sean McVay, Rams zaferinin ardından Rams defans oyuncusu Ernest Jones IV'ü (53) kucaklıyor.

(Gina Ferazzi / Haberler)



“Ben İsa Mesih'e büyük bir inancım var, bu yüzden günün sonunda benimle ilgilenildiğini biliyorum” dedi. “Burada dolaşmaya ve üst düzeyde futbol oynamaya devam ettiğim sürece sezon sonunda aileme istediğim şekilde bakma fırsatına sahip olacağım.

“Fakat duyduklarından [the Rams] Beni bir yıl daha görmek istemeleri benim için heyecan verici. Hayatım boyunca kendimi kanıtlamaktan başka bir şey yapmadım. … Bu takıma liderlik etme fırsatını sabırsızlıkla bekliyorum ama aynı zamanda kişisel açıdan da sabırsızlıkla bekliyorum, yani – iyi top oynarsan, kendini gerçekten iyi ayarlarsın.”

Jones artık koordinatör olarak Raheem Morris'in yerini alan Chris Shula'nın yönetimi altında savunmayı yönetecek. Shula, iki sezon boyunca Jones'un pozisyon koçuydu.

Jones, Shula'nın istikrarlı, akıllı ve koordinatörlük görevine mükemmel uyum sağladığını söyledi.

Jones, “Onun bu role bürünmesi beni heyecanlandırıyor ama aynı zamanda bu pozisyonda farklı bir kulak ve sese sahip olacağı için de heyecanlıyım” dedi.

Jones, liderliği Donald'ı üç yıl boyunca izleyerek ve 2022'de Bobby Wagner ile birlikte oynayarak öğrendi.

İyileştirilecek yeri olduğunu kabul etti.

“En iyi futbolumu oynadığıma inanmıyorum; tankta çok daha fazlası var” dedi. “Henüz ulaşmadığımı düşündüğüm bir zirve var. Bu yüzden sadece heyecanlıyım. Hayatımın üç yılı boyunca harika adamlardan bir şeyler öğrendim. Artık öğretmen olma zamanım geldi.”

Rams, savunmaya burun müdahalesi yapan Kobie Turner ve kenar koşucusu Byron Young'ın da dahil olduğu birkaç oyuncu ekledi; her ikisi de geçen sezon çaylak olarak başarılıydı.

Snead, ikinciyi desteklemek için köşe oyuncuları Darious Williams ve Tre'Dacious White ile güvenlik Kam Curl ile anlaştı.

Buffalo Bills'de yedi sezon forma giyen White, aşil ameliyatının ardından iyileşme sürecinde.

White, çeşitli takımlardan gelen teklifleri değerlendirdikten sonra Rams'la sözleşme imzaladığını söyledi. Bills'in takım arkadaşları Von Miller ve Taylor Rapp, Rams'la geçirdikleri zamandan övgüyle bahsettiklerini söyledi. Geçtiğimiz sonbaharda White'ın Aşil ameliyatını gerçekleştiren Dr. Neal ElAttrache ise Rams'ın takım doktorudur.

White, Rams'la sözleşme imzalama kararı hakkında “Bu belirleyici bir faktör değildi” dedi, “ama bunun bir artı olduğunu söyleyebilirim.”